Kezdőlap

TÁJÉKOZTATÓ

 

2019 07 25

KÉRJÜK OLVASSA EL és TÁJÉKOZTASSA A SZÁMVIZSGÁLÓKAT ÉS A TULAJDONOSOKAT!!!

A Társasházak Veszprémi Egyesülete elnöksége az alábbiakban tájékoztatja tagjait –közös képviselőket és tulajdonosokat - a korábbi tájékoztató kiadása óta a fontosabb tudnivalókról.

 1. A Veszprém MJV Önkormányzata által kiírt „Civil Keret” pályázaton működésre 30 000 Ft-ot, program támogatásra 30 000 Ft támogatást kaptunk.
  A Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán 200 000 Ft támogatást ítéltek meg.
  A pénzt utalták . A  megadott célnak megfelelően használjuk fel és jelentünk róla
   
 2. A TVE elnökség két tagjának , Illés  Éva gazdasági vezetőnek és Vass Tibor elnöknek a megbízása 2020 április 30-án lejár. Továbbra a megbízást nem vállalják.
  Az év végi beszámoló taggyűlésen új TVE elnököt és gazdasági vezetőt kell választani.
  Kérem, hogy javaslataikkal segítsék, hogy megfelelő személyek kerüljenek a felelős tisztségekbe. A javaslatokat Török Mihály elnökségi tagnak adják meg Tel.:0620 3759 124
   
 3. Emlékeztetőül: A közgyűlés megszavazta, hogy a 2019 évi tagdíj 150 Ft/tulajdon/év, 2020 január 01-től a tagdíj 200 Ft/tulajdon/év. Kérem  a befizetésüket a határozat szerint megtenni.
   
 4. Az elnökség két tagja részt vett a Veszprémi Civil Nap rendezvényen. A  bemutató asztalon kiállítottuk kiadványainkat  társasházi Kisokos,Tájékoztatók) és a felújításokat segítő prospektusokat.
   
 5. Részt vettünk a TTOE  közgyűlésen ahol határozat született  arról, hogy 2019-ben is lesznek ingyenes konzultációk a tagok által kért témákban. Az időpontokról tájékoztatást adunk.
   
 6. A Katasztrófavédem ellenőrzi a társasházaknál a tűzvédelem betartását, a szellőző rendser tisztításának 3 éven belüli elvégzését.. A visszajelzések szerint  a társasházakban a menekülési útvonalon elhelyezett akadályok elkövetőit (helyesen) megbírságolják.
   
 7. Több társasház közös képviselőjére ( nem tagjai a TVE-nek)érkezett olyan panasz, hogy nem tartott közgyűlést. Ilyen esetekben a tulajdonosok követeljék meg a megtartását  vagy tegyenek panaszt a városi jegyzőnél.
   
 8. A  lakó a saját nevére évente egyszeri a VKSz Zrt-től az ingyenesen lomtalanítást megrendelheti a 88/949-849 számon páros héten kedd-csütörtök-péntek-szombat -Páratlan héten hétfőtől péntekig ,kivéve Szerda. Megrendelheti a közös képviselő, vagy aki megszervezi a házban a lomok összeszedését, kirakását az adott időre.
  Ez  után azonban  a lakók már külön nem rendelhetik  meg,
   
 9. A szemetes konténerek évente egyszeri (kötelező)fertőtlenítését – terv szerint-a VKSZ       augusztus hónapban végzi el. (Reméljük idén nem hagyja ki mint tavaly)

Kmf.
Összeállította Vass Tibor a TVE elnöke